WONEN IN HET BUITENLAND?

HAUS & HUIS HEEFT HET HELE PAKKET VOOR JOU!

De afgelopen jaren is het een trend dat veel mensen in het buitenland gaan wonen, zoals in Duitsland. Maar veel durven de stap niet te nemen. Wij willen jou graag helpen met het proces van het kopen van een woning in het buitenland.

Wij zijn je enkele jaren geleden voorgegaan en weten vanuit de praktijk wat de voor- en nadelen zijn van emigreren naar Duitsland. Deze waardevolle informatie willen wij graag met je delen.

In onze blog bij actueel hebben wij een aantal voor- en nadelen voor je op een rijtje gezet. Ook vindt u daar andere blogs met onderwerpen met betrekking tot wonen in Duitsland.

Verder kun je meer informatie vinden op onze Duitsland pagina.

huis te koop limburg

Heb je vragen? Bel ons gerust op

Heb je vragen?
Bel ons gerust op

WAT DOEN WIJ VOOR JOU?

Wij helpen, adviseren én begeleiden je op de Nederlandse en Duitse woningsmarkt, daar staan we voor.

Haus

Vanuit de praktijk en het dagelijks leven weten we wat de voor- en nadelen zijn van wonen in Duitsland. Wij hebben gemerkt dat veel mensen deze stap ook overwegen. Ze weten niet goed wat hun te wachten staat. Daarom durven ze deze stap niet te maken. Wij helpen je verder en bedienen zowel de Nederlandse als Duitse markt. Kortom: we zijn grenzeloos.

Huis

Wij hebben jarenlange ervaring op de Nederlandse markt. Hierdoor weten wij precies hoe het haasje hupt en wat de meest succesvolle route is voor de aan- en/of verkoop van de woning.

Haus & Huis

Wij bedienen de Duitse (Haus) en Nederlandse (Huis) markt. Vandaar dat je bij ons aan het juiste adres bent als je in Nederland of Duitsland een woning wilt kopen of verkopen.

Logo-png