WONEN IN HET BUITENLAND?

HAUS & HUIS HEEFT HET HELE PAKKET VOOR JOU!

De afgelopen jaren is het een trend dat veel mensen in het buitenland gaan wonen, zoals in Duitsland. Maar veel durven de stap niet te nemen. Wij willen jou graag helpen met het proces van het kopen van een woning in het buitenland.

Wij zijn je enkele jaren geleden voorgegaan en weten vanuit de praktijk wat de voor- en nadelen zijn van emigreren naar Duitsland. Deze waardevolle informatie willen wij graag met je delen.

In onze blog bij actueel hebben wij een aantal voor- en nadelen voor je op een rijtje gezet. Ook vindt u daar andere blogs met onderwerpen met betrekking tot wonen in Duitsland.

Verder kun je meer informatie vinden op onze Duitsland pagina.

Bekijk ons aanbod
huis te koop limburg

Heb je vragen? Bel ons gerust op

Heb je vragen?
Bel ons gerust op

WAT DOEN WIJ VOOR JOU?

Wij helpen, adviseren én begeleiden je op de Nederlandse en Duitse woningsmarkt, daar staan we voor.

Onze naam zegt het natuurlijk al, Haus en Huis, wij zijn bekend met de Nederlandse én de Duitse huizenmarkt. Door onze persoonlijke ervaring en aanpak kunnen wij je het beste helpen wanneer je een huis in het prachtige én goedkope Duitsland wilt kopen. Maar ook helpen wij u bij het verkopen van uw woning wanneer u nog in Duitsland woont.

Aankopen Duitsland

Je woont nu al je hele leven in Nederland en wilt groter gaan wonen of goedkoper, maar de huizen in Nederland liggen boven jouw budget. Dan is het misschien interessant om de horizon te verbreden en eens over de grens te kijken. Wanneer je een woning zoekt in Duitsland helpen wij je graag bij het zoeken van een woning en ook adviseren wij je bij het emigratie proces.

Verkopen Duitsland

Woon je al een tijdje in Duitsland, maar wil je terug naar Nederland verhuizen? Wij willen je graag helpen met het verkopen van je huidige woning en de aankoop van een nieuwe woning in Nederland. Ook kunnen wij je adviseren over alle immigratie procedures, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Logo-png