Je hebt jouw droomwoning gevonden en wilt dit pand graag aankopen.
Neem dan een aankoopmakelaar mee.

Waarom? Je bent “verliefd” op de woning.

Wij zijn onafhankelijk en kijken zakelijk naar het huis. Door de jarenlange ervaring weten wij precies waarop we moeten letten bij de aankoop van een pand.

Het “te graag willen hebben” effect.

Wij kennen de markt goed en kunnen je vertellen wat een goede prijs voor de woning is. Op deze manier behoeden wij jou ervoor dat je wellicht teveel betaalt voor het huis.

Kleine lettertjes.

Wij zorgen ervoor dat de gemaakte afspraken juist op papier komen te staan. We checken de juridische bescheiden, zodat je de loep voor de kleine lettertjes in de kast kunt laten liggen.

Wil je meer weten over aankoopbegeleiding?

Download onze aankoop PDF en lees die rustig door of bel, mail of app ons.

Heb je vragen? Bel ons gerust op

Heb je vragen?
Bel ons gerust op

WAT DOEN WIJ VOOR JOU?

Wij helpen, adviseren én begeleiden je op de Nederlandse en Duitse woningsmarkt, daar staan we voor.

Haus

Vanuit de praktijk en het dagelijks leven weten we wat de voor- en nadelen zijn van wonen in Duitsland. Wij hebben gemerkt dat veel mensen deze stap ook overwegen. Ze weten niet goed wat hun te wachten staat. Daarom durven ze deze stap niet te maken. Wij helpen je verder en bedienen zowel de Nederlandse als Duitse markt. Kortom: we zijn grenzeloos.

Huis

Wij hebben jarenlange ervaring op de Nederlandse markt. Hierdoor weten wij precies hoe het haasje hupt en wat de meest succesvolle route is voor de aan- en/of verkoop van de woning.

Haus & Huis

Wij bedienen de Duitse (Haus) en Nederlandse (Huis) markt. Vandaar dat je bij ons aan het juiste adres bent als je in Nederland of Duitsland een woning wilt kopen of verkopen.