EEN HUIS KOPEN IN DUITSLAND

HAUS & HUIS HEEFT HET HELE PAKKET VOOR JOU!

De afgelopen jaren hebben wij gemerkt dat veel mensen overwegen om in Duitsland te gaan wonen, maar de stap niet durven te maken. Wij willen deze groep mensen graag verder helpen.

Wij zijn je enkele jaren geleden voorgegaan en weten vanuit de praktijk wat de voor- en nadelen zijn van emigreren naar Duitsland. Deze waardevolle informatie willen wij graag met je delen.

Verschillen tussen Nederland en Duitsland

  • De grond- en bouwprijzen zijn een stuk lager in Duitsland.
  • De gemeentelijke belasting is ook lager.
  • Het nemen van een optie op een woning is ongebruikelijk. Het geeft namelijk geen garantie. Het is in Duitsland belangrijk dat je eerst je financiën op orde hebt en dan kunt beslissen.

In de downloadable PDF hebben wij een aantal voor- en nadelen voor je op een rijtje gezet.

Wil je na het lezen van de PDF meer weten of zaken verder bespreken? Bel, mail of stuur ons een whatsapp bericht.

Wij helpen je graag.

Heb je vragen? Bel ons gerust op

Heb je vragen?
Bel ons gerust op

WAT DOEN WIJ VOOR JOU?

Wij helpen, adviseren én begeleiden je op de Nederlandse en Duitse woningsmarkt, daar staan we voor.

Haus

Vanuit de praktijk en het dagelijks leven weten we wat de voor- en nadelen zijn van wonen in Duitsland. Wij hebben gemerkt dat veel mensen deze stap ook overwegen. Ze weten niet goed wat hun te wachten staat. Daarom durven ze deze stap niet te maken. Wij helpen je verder en bedienen zowel de Nederlandse als Duitse markt. Kortom: we zijn grenzeloos.

Huis

Wij hebben jarenlange ervaring op de Nederlandse markt. Hierdoor weten wij precies hoe het haasje hupt en wat de meest succesvolle route is voor de aan- en/of verkoop van de woning.

Haus & Huis

Wij bedienen de Duitse (Haus) en Nederlandse (Huis) markt. Vandaar dat je bij ons aan het juiste adres bent als je in Nederland of Duitsland een woning wilt kopen of verkopen.