JOUW DROOMHUIS KOPEN IN SPANJE

HAUS & HUIS HEEFT HET HELE PAKKET VOOR JOU!

Makelaars in Spanje werken anders dan b.v. in Nederland en Duitsland. Een makelaar in Spanje neemt woningen in de verkoop en maakt prijsafspraken met de verkopende partij. Hij biedt deze woning incl. zijn commissie, aan potentiële kopers aan. Hoewel de makelaar de belangen behartigt van beide partijen, ligt het accent op die van de aankopende partij.

De aankoop van een woning vergt een serieus onderzoek naar legaliteit, nalatenschap, eigendomsbewijzen en schulden. Ga daarom nooit op eigen houtje te werk, maar neem een Nederlandse makelaar in de arm. Hij dient jouw belang! Hoe werken wij? Een huis in Spanje kopen? Hoe, wat, waar en wanneer? Dit zijn de eerste vragen die op je afkomen. Mogelijkheden: Je kunt via Internet te werk gaan en huizen zoeken, selecteren en oriënteren. Dit werkt goed. Maar dan verder; welke makelaar gaat het worden? Want diverse woningen staan bij verschillende makelaars te koop. Met één of meerdere makelaars? Met een Spaanse of Nederlandse makelaar?

De Spaanse huizenmarkt is een grote en steeds groeiende markt. Wat zit er achter een huis? Is alles officieel geregistreerd? Iedere eigenaar van de woning die je tegenkomt zegt “ja” op die vraag. Maar pas later bij de notaris, na een aanbetaling, komt de waarheid op tafel. Spaanse taal machtig? Engels? Je bent bezig een kapitaal uit te geven in het buitenland. Met meerdere makelaars gaan bezichtigen? Dit vergt veel tijd, want je begint telkens weer opnieuw met jouw verhaal. Je gaat door de bomen het bos niet meer zien, Je komt veelal dezelfde huizen tegen.

Wij hebben de antwoorden op deze vragen en helpen je graag verder. Neem gerust met ons contact op over de mogelijkheden en bekijk ons woningaanbod.

Heb je vragen? Bel ons gerust op

Heb je vragen?
Bel ons gerust op

WAT DOEN WIJ VOOR JOU?

Wij helpen, adviseren én begeleiden je op de Nederlandse en Duitse woningsmarkt, daar staan we voor.

Haus

Vanuit de praktijk en het dagelijks leven weten we wat de voor- en nadelen zijn van wonen in Duitsland. Wij hebben gemerkt dat veel mensen deze stap ook overwegen. Ze weten niet goed wat hun te wachten staat. Daarom durven ze deze stap niet te maken. Wij helpen je verder en bedienen zowel de Nederlandse als Duitse markt. Kortom: we zijn grenzeloos.

Huis

Wij hebben jarenlange ervaring op de Nederlandse markt. Hierdoor weten wij precies hoe het haasje hupt en wat de meest succesvolle route is voor de aan- en/of verkoop van de woning.

Haus & Huis

Wij bedienen de Duitse (Haus) en Nederlandse (Huis) markt. Vandaar dat je bij ons aan het juiste adres bent als je in Nederland of Duitsland een woning wilt kopen of verkopen.