Je wilt jouw woning verkopen. Je bent op zoek naar een originele makelaar die voor jou het verschil maakt. Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij begeleiden je vanaf de eerste kennismaking totdat de sleutel van jouw woning bij de notaris wordt overgedragen aan de nieuwe koper. Bij ons ben je verzekerd van professionele ondersteuning door ervaren makelaars. Wij zijn jouw rustpunt in deze spannende tijd.

Professionele ondersteuning

Je verkoopt een huis, geen pakje boter. Wij zorgen ervoor dat jouw woning op de populairste zoeksites staat, verzorgen de bezichtigingen, gaan voor de hoogst mogelijke opbrengst en regelen het juridisch gedeelte. Kortom, wij zorgen ervoor dat de verkoop van jouw woning gesmeerd verloopt.

Wij zijn je rustpunt in deze spannende tijd

Je verkoopt niet dagelijks jouw huis. Hier komt heel veel bij kijken. Dit zorgt vaak voor spanningen. Ons motto is: gaat niet, bestaat niet. Wij denken met je mee. We zorgen ervoor dat het gehele traject soepel verloopt. Je bent verzekerd van korte lijnen en persoonlijk contact op de momenten dat je hulp nodig hebt.

Wij maken GRATIS bij elke woning een uniek filmpje van circa 1 minuut waarin de pluspunten van het pand/ omgeving besproken worden door de makelaar.

Heb je vragen? Bel ons gerust op

Heb je vragen?
Bel ons gerust op

WAT DOEN WIJ VOOR JOU?

Wij helpen, adviseren én begeleiden je op de Nederlandse en Duitse woningsmarkt, daar staan we voor.

Haus

Vanuit de praktijk en het dagelijks leven weten we wat de voor- en nadelen zijn van wonen in Duitsland. Wij hebben gemerkt dat veel mensen deze stap ook overwegen. Ze weten niet goed wat hun te wachten staat. Daarom durven ze deze stap niet te maken. Wij helpen je verder en bedienen zowel de Nederlandse als Duitse markt. Kortom: we zijn grenzeloos.

Huis

Wij hebben jarenlange ervaring op de Nederlandse markt. Hierdoor weten wij precies hoe het haasje hupt en wat de meest succesvolle route is voor de aan- en/of verkoop van de woning.

Haus & Huis

Wij bedienen de Duitse (Haus) en Nederlandse (Huis) markt. Vandaar dat je bij ons aan het juiste adres bent als je in Nederland of Duitsland een woning wilt kopen of verkopen.